Toeval!
Blijf op de hoogte en volg Els
23 Oktober 2020 | België, Kalmthout
De band die wij bij de geboorte al met elkaar hadden, bestaat nog steeds, wij voelen elkaar haarscherp aan.
Marianne en ik hebben een eigen persoonlijkheid ontwikkeld, hebben verschillende karakters, maar er loopt wel degelijk een rode draad door ons leven en ik voel precies aan wat Marianne denkt en hoe zij zich voelt.
We kunnen niet boos op elkaar zijn en in iets minder leuke tijden voelen we elkaars pijn en verdriet even sterk.
De bijzondere tweelingband blijft ons alle twee boeien en verrassen.
Wat te denken van het volgende:
Onwetend van elkaars plannen hebben we vorige week op dezelfde dag allebei een dagje shoppen gepland. Marianne met haar schoondochter Mechteld in Zwolle en ik met Teresinha in Stadshart Amstelveen. Uiteraard met mondkapje en op 1,5 mtr. afstand.
Op dezelfde dag op stap gaan is al redelijk bijzonder, want beide jonge dames werken hard en hebben weinig vrije tijd.
Winkel in, winkel uit!
Moe en versleten komen beide moeders ‘s avonds thuis, blij met hun aankopen……Marianne met een camel jas (zo’n zelfde hangt ook in mijn kast!) en een lichtblauw en crème kleurige coltrui, van ZARA.
En ik?
Exact dezelfde coltruien! Een lichtblauwe en een crèmekleurige, terwijl er 6 verschillende kleuren hingen.
Dit kan toch niet? Natuurlijk ook hetzelfde maatje!
Ik heb één trui teruggebracht, omdat de kleur niet helemaal goed was …………Marianne ook!
Het moet niet gekker worden.
Dit alles zonder dat we het van elkaar weten.
We moeten er vreselijk om lachen.
Hangt er ook niet eenzelfde Purdey trui in onze garderobekast? En dat grijze jurkje en die zwarte stretch laarzen en die grote omslagdoek en……………..
Wij kiezen blijkbaar onafhankelijk van elkaar dezelfde outfit.
Toeval of telepathische wisselwerking?
23 Oktober 2020 - 16:53
Len:
G E W E L D I G!!!!!!!!
Weer een voorbeeld, net als tijdens jullie verjaardag.(blazer, witte broek)
Het kan niet gekker!! -
23 Oktober 2020 - 17:46
Ans :
Els wat een prachtig geweldig verhaal -
23 Oktober 2020 - 21:38
Thea Heijmans:
Wat een verhaal Els! En ....wat bijzonder -
23 Oktober 2020 - 22:08
Josée:
Het gebeurt dus echt !!!!!! Heel speciaal Els. -
24 Oktober 2020 - 00:10
Marianne:
Els,je kan het niet mooier beschrijven,het is uniek,heel mooi,maar ook intens!
We zijn van karakter totaal anders,maar onze kledingstijl is wel hetzelfde.
Wat bijzonder blijft is dat we,zonder dat we dat van elkaar weten,dezelfde aankopen doen
en dan ook nog op dezelfde dag!Het mooiste voorbeeld hiervan telt 20 jaren terug,49 jaar jong en bijna Sara!Ik belde Els dat ik een prachtige donkerblauwe jas had gekocht,waarop zij zei:Ik ook!Jullie raden het al,dezelfde jas,die we nu ,na 20 jaar,nog met veel plezier dragen,bijna een antiquiteit!En zo zijn er nog heel veel "toevalligheden",die in ons leven
de revue hebben gepasseerd en die Els,volgens mij,allemaal heeft bijgehouden.
Een zusje is bijzonder,maar een tweelingzus is heel bijzonder!